Kildene jeg har henta stoff fra

Det meste av det jeg har skrevet om her har jeg av notater jeg har samla ved at jeg har snakka med personer som har deltatt i fløtinga i Follsjøområdet i mange år. De gamle bildene på siden er private bilder som er tatt av min far og en av mine onkler .

Ole Arvid Vassbotten

Ellers har jeg brukt følgende bøker:

Øst-Telemarks Brukseierforening gjennom 50 år, 1903 til – 1953   Av: J. Hallesby

Fløting gjennom 300 år    Av: Einar Østtvedt

Norsk fløtningshistorie II del  1860 – 1943 Av: Ragnvald Bødker

Skogbruk i Lisleherad gammel og ny tid Av: Sv. O. Flåten og A A Lansverk

Beskrivelse af Skiens vassdrag.  Av: G Sæteren

Tegningen på forsiden » Fløtere løser tømmervase i fossen»   Johannes Kølbel.

Fotoeier: (private foto) Ole Arvid Vassbotten


TIL TOPPEN AV SIDEN

TIL INNHOLDSFORTEGNELSEN