HYDRANTEN lang dag i industrien

Til alle medlemmer av Notodden Historielag.

Vi i Notodden Historielag gleder oss over at Norolf Henriksen har gitt restopplaget av sin bok «HYDRANTEN – lang dag i industrien» vederlagsfritt til oss med ønske om at den kommer historielagets medlemmer til gode. I boka beretter Norof Henriksen om Hydros utvikling både som aktør og tilskuer gjennom den siste halvdelen av selskapets etter hvert mer enn 100 år lange historie. Boka inneholder også mange historiske bilder. Vi vil derfor med dette informere om at alle medlemmer som ønsker seg boka kan hente et eksemplar i historielagets hus i Grønnbyen. (Så langt beholdningen rekker)

Historielagets hus holder åpent hver tirsdag fra kl.18:00 til 21:00

Adressen er: Industrigt. 6A 3674 Notodden

Vi selger også boken for kr. 150,-


TIL TOPPEN AV SIDEN