Glimt fra Kildens sommerfest på Skoland

15. juni 2017 Arrangerte Kilden sommerfest på Skoland. Været var stålende og folk fra mange land stømmet til. Flere organisasjoner stilte opp, Notodden historielag bidro med historiske bilder fra Notodden med fokus på skolandområdet.

Det var folksomt på Skoland i det fine været

Kjell Lia og Willy Lien sto for historielagets bildeutstilling

Glimt fra bildeutsillingen

Vi hadde også en utsilling der noe av  Dr. Torleif Haugens legeutstyr ble vist fram. Utstillingen viste også et klenodie, et nesten 100 år gammelt mikroskop som ble brukt på Solbakken turbekulosehjem i Heddal.

En kunne smake mat fra mange land

Et av bildene som ble vist på utstillingen. Skolandområdet i sentrum av bildet.
Klikk på bldet for å se det i større utgave

Foto: Ole Arvid Vassbotten